måndag 25 juni 2007

Nostalgi

Mamma och jag var på en liten nostalgitripp tidigare idag. Vi tog först bilen till ett ställe som heter Myrsta som ligger nära Hårsang. Sedan gick vi därifrån till Skiringen. Det var första gången i år och det var jätteskönt att gå i skogen alldeles vid vattnet. Det luktade så gott! Sedan satt vi och drack festis och åt bananer vid grillplatsen.
När vi kom till bilen igen åkte vi förbi Hårsang och tittade på faster Hannas sjöbod som hon bodde i så många år. Den var inte sig lik och det gör att man blir sorgsen när man tänker på att den tiden när vi åkte till henne aldrig kommer tillbaka. Vi brukade grilla i kokhuset på kvällarna, och äta glass och leka i båten om vi var där på dagarna. Det var nästan som att åka tillbaka till barndomen ett tag. Sedan åkte vi vidare till ett ställe bortanför faster Hannas sjöbod och kollade på ett ställe där mamma brukade vara när hon var liten.
Överlag var det en skön och välbehövlig tur vi gjorde, där man fick chansen att tänka på dagar som gått och fundera över hur framtiden kommer att bli. Hur det än blir så kommer alla dessa vackra ställen här omkring alltid finnas kvar i min själ och mitt medvetande.

Inga kommentarer: